Tips For Shopping Online

Spread the love

Tips for shopping på Internett

Netthandel har blitt den største delen av det totale detaljhandelssalget. Bare i 2018 kjøpte «anslagsvis 1,8 milliarder mennesker over hele verden varer på nettet.» [1] Den totale prosentandelen av global detaljhandel på nettet forventes å fange innen 2023 er hele 22 prosent. Derfor viser det absolutt ingen tegn til å bremse ned. Med bekvemmeligheten shopping på nettet kan tilby, er det ikke rart hvorfor det har blitt den foretrukne metoden. En av de beste tingene med online shopping er imidlertid hvor enkelt du kan spare penger på kjøpene dine. Ved å kjenne tipsene og triksene for å spare penger mens du handler på nettet, kan du ende opp med å spare mye i løpet av et år. Nedenfor vil vi gå gjennom noen av de beste tipsene og triksene du kan bruke når du handler på nettet.

Tips for å spare penger når du handler på nettet:

 

1. Sammenligning Shopping

Først og fremst bør du alltid gjøre en god mengde sammenligningsshopping når du kjøper noe. Du kan kjøpe noe så lite som mandelmel. Du vil sammenligne shopping når du kjøper noe fordi det er så utrolig enkelt å gjøre. En av de beste og enkleste måtene å gjøre en rask sammenligning av et produkt du kjøper er ved å gå til Google Shopping og skrive inn produktet [2]. Dette vil gi deg listen over butikker som selger produktet, og du kan raskt og enkelt sammenligne prisene som tilbys.

2. Utvidelser

En annen god måte å sikre at du får best mulig tilbud på hva du kjøper er ved å installere og bruke en av de mange kupongutvidelsene som er tilgjengelige. En av de mer populære utvidelsene er Honey. Dette er en utvidelse som vil søke langt og bredt etter kampanje- og kupongkoder som kan være kvalifisert for bestillingen din. Det vil også sammenligne priser på tvers av forskjellige forhandlere som kan bidra til å sikre at du kan score den beste avtalen. Utvidelsen vil til og med hjelpe deg med å spore priser slik at du kan hoppe på avtalen når prisen faller. Det er mange andre nyttige utvidelser som Amazon Assistant. Denne utvidelsen kan installeres i nettleseren din, og den vil hjelpe deg med å sammenligne priser på Amazon, og den vil til og med presse varsler for avtalevarsler og eksklusive Amazon-tilbud. Det er et must for alle som regelmessig handler på Amazon fordi det kan være et godt knutepunkt for å holde oversikt over bestillingene dine og spare penger mens du handler beste shoppingsøkemotor.

3. Registrer deg for nyhetsbrev

En annen enkel ting du kan gjøre for å sette deg opp for å spare stort er ved å registrere deg for de forskjellige nyhetsbrevene fra forhandlere du rutinemessig handler hos. Hvis du er interessert i en bestemt forhandler, bør du abonnere på e-postlisten deres. På denne måten blir du presset til de beste tilbudene deres. Det beste av alt er at disse listene vanligvis sender ut eksklusive tilbud for de som er registrert og engangsbrukskupongkoder du kan bruke. På grunn av dette vil du kunne få besparelser som du ellers ikke ville kunne glede deg over hvis du ikke var registrert for nyhetsbrevet eller e-postlisten deres.

4. Kredittkorttilbud

Når du handler på nettet den beste prisen for internett, bør du være nøye med hva du betaler med. Hvis du har kredittkort, kan det hende du kan stable besparelser på toppen av besparelser med litt innsats og kreativitet. Noen kredittkort tilbyr kontanter tilbake på kjøp. Noen kan tilby kvartalsvis cashback når du bruker kortet ditt hos bestemte forhandlere, og noen kan gjøre det basert på kategorier som Chase. Mens noen kan sende ut spesifikke tilbud med deltakende forhandlere som American Express. Hold øye med kredittkorttilbudene dine, og du kan kanskje score en ekstra rabatt på toppen av en salgspris eller til og med et kjøp gjort med en kupong.

5. Lagre kupongene dine

Selv om det kan være fristende å bruke kupongene dine så snart de er sendt ut for å score en avtale om hva du ønsker å kjøpe, kan det være i din beste interesse å holde på dem. Ved å holde på kupongen din og vente på et salg, kan du stable besparelser på toppen av besparelser. Les imidlertid alltid vilkårene og betingelsene for kupongen for å sikre at den er i stand til å brukes på varer som allerede er i salg. Noen kuponger vil forby bruk av kuponger på varer som allerede tilbys.

6. Vær tålmodig

Hvis du er noen som planlegger å gjøre et stort kjøp på en helt ny telefon, TV eller til og med et apparat; vurdere å vente. Venting kan hjelpe deg med å få enorme besparelser på en stor billettvare. Ideelt sett vil du vente på et stort salgsarrangement. For eksempel kan Black Friday eller Cyber Monday gi deg betydelige besparelser på denne typen store billettkjøp. Hvis du finner deg selv kløe å kjøpe noe i september eller oktober, bare vær tålmodig og du vil bli belønnet.

7. Cashback nettsteder

Dette kan være en av de best bevarte hemmelighetene til online shopping. Mange forhandlere vil betale provisjoner til nettsteder som driver “kjøpe” trafikk til nettstedet deres. Disse nettstedene utbetaler i sin tur noen av provisjonene de mottar tilbake til kunden i form av cashback. Som forbruker kan du dra nytte av dette og alltid starte dine online shoppingopplevelser på ditt favoritt cashback-nettsted. Det er mange å velge mellom, inkludert Rakuten, Retailmenot og mer.

Totalt sett er det så mange fordeler med å handle på nettet. Den enkle å spare penger på kjøpene dine er lett en av de beste. Bruk tipsene ovenfor neste gang du bestemmer deg for å handle på nettet og se hvor enkelt det er for deg selv.